Publicat el 6 de maig de 2022

Comparteix a:

L’ESMUC participa en la cinquena edició de Jazz al Pati a Balaguer

Jazz Pati Anna Blasco Esmuc
5a edició de Jazz al Pati: Anna Blasco Quintet

Dissabte 14 de maig a les 20h.: Escola Pia (Balaguer).

La graduada de l’ESMUC Anna Blasco participa en la cinquena edició de Jazz al Pati, a l’Escola Pia de Balaguer

La 5a edició de Jazz al Pati es durà a terme entre el 12 i el 15 de maig de 2022 al pati de l’antiga Escola Pia de Balaguer. L’acte, organitzat per l’Escola Municipal de Música de Balaguer amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Margarida de Montferrat, comptarà en aquesta edició amb la presència, com ve sent habitual, de les formacions més rellevants dels centres superiors de música de Catalunya en l’especialitat de Jazz: ESMUC, Liceu i Taller de Músics. Enguany, com a escola convidada intervindran els alumnes del Centro Superior Música Creativa de Madrid, i, a més, la Fundació Margarida Montferrat atorgarà el premi al millor intèrpret de la mostra.

Des de l’organització s’ha procurat escollir grups d’una qualitat musical indiscutible i que aportessin al repertori jazzístic noves perspectives. Així podem trobar grups que revisen, amb noves instrumentacions i arranjaments, el repertori més clàssic de negres espirituals i d’altres que donen via lliure a la seva creativitat aportant repertoris del tot originals, passant per visions més elèctriques del repertori del jazz fusió de la dècada dels noranta de segle XX.

No cal dir que com cada any, s’han programat audicions matinals pedagògiques per a alumnes d’ESO dels centres educatius de la ciutat i una activitat adreçada a públic familiar que s’inclourà dins del cicle ”Assolellats”.

Anna Blasco ha cantat en diversos grups musicals, ha treballat en teatre musical, ha cantat en bandes sonores de pel·lícules i curtmetratges i ha enregistrat el seu primer EP amb cançons compostes per ella mateixa. Inicia així el seu projecte musical com a cantautora que dedica de forma sentida a la memòria del seu pare traspassat recentment a causa de la COVID-19. El seu repertori camina a través del soul i el Rhythm and Blues i entremig de ritmes ballables i alegres explica vivències amb les quals tothom es pot identificar, cançons que contenen la realitat d’una vida.

Jazz2022 Cartell A3
Cartell V Mostra de Jazz al Pati.

Intèrprets (Quintet)

Se Fue Volando (composició i intèrpret: Anna Blasco).