Publicat el 4 de març de 2022

Comparteix a:

Estudiants de jazz de l’ESMUC al Keep an Eye Jazz Award

Esmuc Jazz Quintet Keep An Eye

El Keep an Eye Jazz Award és una prestigiosa competició que se celebra anualment i posa a escena formacions d’estudiants de jazz: dos grups del Conservatorium Van Amsterdam, dos de la New School (Nova York) i de la USC Thornton School of Music (Los Angeles) dels Estats Units i dos més d’institucions europees: l’Accademia Nationale del Jazz de Siena i l’ESMUC. Aquesta és doncs la tercera vegada que els nostres estudiants trepitjaran l’escenari de la Sala Bimhuis d’Amsterdam!

La formació que hi participarà està formada per:

  • Vicente Marin, piano

  • Vicente López, guitarra

  • Jon Carranza, contrabaix

  • David Gimeno, bateria

  • i Álvaro Ocón, recentment graduat.

Lluc Casares, graduat de l’Escola i Màster del mateix Conservatorium Van Amsterdam, acompanyarà els estudiants al concurs on ell mateix ha participat dues vegades activament com a estudiant, ara com a professor de l’ESMUC.

Durant el Keep an Eye Jazz Award totes les bandes rebran classes de combo, masterclasses i participaran en jam sessions. Les sis bandes de les cinc institucions internacionals actuaran a la final a la sala Bimhuis d’Amsterdam i competiran per diversos premis (1r, 2n, millor arranjament, millor solista). El jurat internacional estarà format per músics de renom, periodistes especialitzats i programadors de festivals.

Amb la màxima confiança en el talent dels nostres estudiants, gaudiu al màxim d’aquesta oportunitat, us seguirem de prop!

La Fundació Keep an Eye té la missió de detectar joves artistes talentosos per donar-los suport econòmic per aconseguir les seves idees, aprofundir i ampliar el seu talent i crear-los noves oportunitats que d’altra manera no serien possibles.