Publicat el 21 de desembre de 2023

Comparteix a:

Dimarts Toca ESMUC: segones parts també són bones

Dimarts Toca Esmuc 1

Dimarts Toca ESMUC 2023-2024.

La segona part del cicle de concerts de Dimarts Toca ESMUC d’aquest curs 2023-24 es posarà en marxa el 30 de gener per mostrar la diversitat d’estils i formats musicals que conviuen a l’Escola Superior de Música de Catalunya. En aquesta sisena edició, es torna a afavorir la participació dels diferents departaments del centre, així com la col·laboració dels estudiants de l’especialitat de Producció i Gestió, que realitzen part de les seves pràctiques de formació. Els concerts tenen lloc, majoritàriament, a la Sala d’Orquestra de l’Escola, a les 18.15 h, i l’entrada és lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

  • Dimarts del 30 de gener al 19 de març

  • 18:15 hores

  • Sala d’Orquestra ESMUC. Accés lliure


El cicle es desenvolupa en dues parts, una primera, a la tardor, que va del 10 d’octubre al 28 de novembre, i una altra, d’hivern que comença el 30 de gener i conclourà el 19 de març. En els concerts de Dimarts Toca ESMUC, estudiantsgraduats professorat oferiran les seves interpretacions i projectes en el marc d’aquesta nova edició del cicle. Els concerts volen mostrar a la ciutadania la feina acadèmica i musical que es desenvolupa al centre, les diferents especialitats que s’estudien, i les seves interseccions d’on sorgeixen noves experiències i propostes innovadores.

El cicle compta amb la participació i col·laboració dels estudiants de l’especialitat de Producció i Gestió que se n’encarreguen de gestionar la major part de tota la producció, la difusió, i les diferents accions necessàries perquè públic i músics puguin gaudir del concert.

Programa del cicle

30 de gener. Press Start Project. Jazz, Flamenco, Música Moderna i Arrel. Música de vídeo jocs: Mario Bross, The Legend of Zelda, Wii Sports.

6 de febrer. Tango Piazzola. Música Clàssica i Contemporània.
Obres d’Astor Piazzola.

13 de febrer. El mandolinístic viatge. Música Clàssica i Contemporània.
Obres de Kindle, Calace, Kuwahara, Comas i Granados.

20 de febrer. Joves creadors musicals. Creació i Teoria Musical.
Obres d’estudiants de Composició.

27 de febrer. Trio d’ocells. Música Clàssica i Contemporània.
Obres de J. Quantz, B. Britten, Marc Egea, Jordi Molina…

5 de març. Compositores del barroc. Música Antiga.

12 de març. Recital flamenco. Jazz, Flamenco, Música Moderna i Arrel.
Repertori tradicional.

19 de març. Obres de Jaume Padrós. Música Clàssica i Contemporània.

Més informació

Accés lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

Dimarts Toca | “De l’Amor i de la Mort” | ESMUC.