Publicat el 25 d'octubre de 2022

Comparteix a:

Curs internacional de Lied de Wolfram Rieger 2022

Curs Internacional Wolfram Rieger (1) (1)

Curs Internacional de Lied Wolfram Rieger.

Curs Internacional de Lied Wolfram Rieger

Del 6 al 10 de desembre. ESMUC

Enguany se celebra a l’ESMUC la XXVI edició del Curs Internacional de Lied Wolfram Rieger, organitzat per l’Associació Franz Schubert

L’Associació Franz Schubert i l’Escola Superior de Música de Catalunya presenten una nova edició del Curs Internacional d’Interpretació de Lied amb el prestigiós pianista i professor de la Hochschule für Musik “Hanns Eisler”, de Berlín, Wolfram Rieger. El curs per a duos de cant i piano tindrà lloc del 6 al 10 de desembre de 2022 a l’ESMUC. La data límit de preinscripció és el 30 d’octubre.

Enguany se celebra la 26a edició del curs promogut per l’Associació Franz Schubert de Barcelona. El programa inclou quatre classes de 30 minuts per cada duo i un repertori que combinarà dos lieder de Schubert i sis de lliure elecció. L’alumnat oient pot assistir al curs complet per un preu de 50 €, mentre que els i les estudiants de l’ESMUC podran fer-ho de manera gratuïta.

Pel que fa al repertori de les persones interessades a participar, caldrà presentar un mínim de 2 lieder de Franz Schubert i 6 lieder de lliure elecció amb especial atenció als compositors i compositores.

El concert final del curs, amb l’alumnat inscrit tindrà lloc el 10 de desembre a la Sala d’Orquestra.

Més informació a la pàgina web de l’Associacio Franz Schubert.

La data límit de preinscripció és el 30 d’octubre.

Curs Wolfram Rieger
Wolframrieger 300

Wolfram Rieger

Pianista clàssic alemany, conegut internacionalment com a acompanyant de cantants i en formacions de cambra, va rebre les primeres lliçons de piano dels seus pares i més tard de Konrad Pfeiffer, a Regensburg. Va continuar els seus estudis a la Musikhochschule München i, després de graduar-se amb honors el 1987, va participar a les classes magistrals d’Elisabeth Schwarzkopf i Dietrich Fischer-Dieskau.

El 1987, Rieger va començar a ensenyar a la Musikhochschule München. Més endavant va acompanyar la classe de Lieder a la Hochschule für Musik “Hanns Eisler” de Berlín, on, des de 1998, també imparteix les seves pròpies classes de Lied.
Com a acompanyant de recitals de Lieder i de música de cambra, el podem trobar als escenaris més importants d’Europa, Amèrica del Nord i Àsia. És ben conegut com el pianista habitual de Fassbaender, Fischer-Dieskau, Barbara Bonney, Juliane Banse, Michelle Breedt, Thomas Hampson, Olaf Bär, Peter Schreier, Matthias Goerne, Christoph Prégardien i com a membre del Cherubini Quartet, el Quartet Petersen i el Quartet Vogler.

El 1997 va rebre la medalla d’honor de la Fundació Franz Schubert de Barcelona.

Recital Lied al Recinte Modernista de Sant Pau. 17 d’abril de 2021.

Col·laborador principal:

Fundacio Banc Sabadell Esmuc

Amb l’ajut de:

Inaem Web
Logo Ajuntament De Bcn

Organitza:

Associació Franz Schubert
Esmuc