Publicat el 9 de desembre de 2021

Comparteix a:

Concert nadalenc de Música d’Arrel de l’ESMUC

Cat

Dues formacions musicals vinculades a la Música d’Arrel de l’ESMUC oferiran un concert al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) el proper dilluns 20 de desembre. El concert compta amb la participació del Conjunt de Música Klezmer que dirigeix Pep Moliner i el Conjunt de gralles i percussió sota la direcció de Daniel Carbonell.

Programa

Conjunt de Música Klezmer

Aquesta primera part del concert, dirigida per Pep Moliner, serà un recorregut per músiques del repertori de la música Klezmer de diverses procedències i on la improvisació serà un element clau de comunicació constant.

Pau Anduix i Sergi Gisbert, dolçaines

Roger Marluenda, gralla

Lluís Gual, tenora

Irene Zugaza, viola

Elias Fernàndez, acordió diatònic

Pep Moliner, tuba

Pere Olivé, percussió

Conjunt de gralles i percussió

Definit com un «conjunt impossible», sota la direcció de Daniel Carbonell, ens trobarem amb una formació amb la presència de la gralla, la dolçaina i la gaita, que són instruments cosins però de costums solitaris. Semblants, però cadascun amb el seu to, repertori i territori. Unir-los sembla una missió impossible que, en aquesta ocasió, podrem escoltar tot explorant les diferents sonoritats i combinacions.

Pau Anduix, dolçaina

Roger Maluenda, gralla

Biel Grimau, gralla baixa

Sergi Masalias, gralla subbaixa

Pere Olivé, percussió

Dilluns, 20 de desembre, 20:00, al CAT (Plaça Anna Frank, s/n).
Les persones que vulguin consumir begudes a El Bar del CAT hauran de presentar el certificat COVID-19. Per accedir a l’espai del concert no és necessari.