Publicat el 11 d'abril de 2024

Comparteix a:

Concert i mostra d’instruments de Música Antiga a l’Institut Oriol Martorell

Dichos Diabolos 1

Dichos Diabolos.

L’Escola Superior de Música de Catalunya i l’Institut Oriol Martorell organitzen un concert i una mostra d’instruments de música antiga dins del Festival OM’Festival d’aquest any, que comptarà amb la participació del grup d’alumni Dichos Diabolos. El concert tindrà lloc el dijous 18 d’abril, a les 14 h, i està adreça a l’alumnat de l’Institut.

  • Dijous 18 d’abril.

  • 14:00 hores.

  • Institut Oriol Martorell.


El programa del concert protagonitzat per Dichos Diabolos recull un repertori amb obres que inclouen una instrumentació centrada en el cornetto, el sacabutx, el baixó, el violí, la viola de gamba i el clavicèmbal. A més, els músics de la formació introduiran breus explicacions sobre les obres, els instruments i la interpretació amb criteris històrics.

A continuació, l’alumnat de l’Institut Oriol Martorell assistents a la sessió podran parlar amb els músics i veure i tocar alguns dels instruments de la mostra d’instruments de l’ESMUC (cornettos, trompa natural, trompeta natural, viola de gamba, baixonets, violone…). Tant l’Institut Oriol Martorell com l’Escola celebren aquesta ocasió d’enfortir la seva relació i de compartir coneixements i recursos.

Més informació

Institut Oriol Martorell

Dichos Diabolos


Accés per a l’alumnat de l’IES Oriol Martorell.

Dichos Diabolos: Spanish Instrumental Renaissance // Ortiz, Guerrero, Cabezón.