Publicat el 8 d'abril de 2022

Comparteix a:

Els estudiants de cant de l’ESMUC ens regalen una Tarda d’Òpera

Tarda Opera Audotori Esmuc
Concert d’Escena Lírica: ‘One Sound of Venus: Tarda d’Òpera’.

Dijous 7 d’abril a les 18h. Sala 4 Alicia de Larrocha.

Els estudiants de cant de l’ESMUC ens regalen una Tarda d’Òpera

Els estudiants de cant de l’ESMUC han interpretat escenes d’òperes dramatitzades al Concert d’Escena Lírica del dijous 7 d’abril a les 18h. La música d’Eva Dell’Acqua ha introduït un programa on les trames de Venus i el Déu Amor determinen el fil argumental de la vida dels personatges. La proposta musical ha tingut lloc a la Sala 4 Alícia de Larrocha.

Polifem, Orfeu i Euridice han sigut els protagonistes de les primeres escenes, amb música de Händel i Gluck. El viatje de Venus ha continuat a través de les principals òperes de Mozart, amb escenes d’El rapte del serrall, Le nozze di Figaro, Don Giovanni, Cosí fan tutte o La Flauta Màgica. Amb la zarzuela La Gran Via, de Chueca i Valverde, la tarda d’òpera va entrar als segles XIX i XX.

L’escenificació, dirigida per Susana Egea i acompanyada al piano per Daniela de Marchi, ha comptat amb la interpretació dels cantants de l’ESMUC Gustavo Ardaya, Belén García, Maria Isidoro, Maria Monzó, Ariadna Moraleda, Enrique Padilla, Oriol Quintana, Marta Roca i Marina Torra. Així mateix, també hi ha participat l’estudiant de violí clàssic Clara Garriga i les ucraïneses nouvingudes a l’ESMUC Kateryna Fedorova i Sofia Andriyash. Bravissimo!

Tarda Opera Auditori Esmuc 2
Fotografies: Marga Parés