Publicat el 23 de maig de 2023

Comparteix a:

Classe Magistral de contrabaix a càrrec de Leon Bosch

Leon Bosch
Classe magistral amb el contrabaixista Leon Bosch

Dilluns 5 de juny. A les 17:00 hores.
ESMUC.

El reconegut contrabaixista Sud-africà Leon Bosch ofereix una Classe Magistral a l’ESMUC

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) acull la visita del reconegut contrabaixista Leon Bosch en una classe magistral que tindrà lloc el dilluns 5 de juny, de 17 a 20 h. Anteriorment la classe estava prevista per al dimecres 7 de juny. La masterclass s’organitza en col·laboració amb l’Associació Joan Manen i està dedicada a l’alumnat del centre. És necessari inscripció prèvia.

Actuació de Leon Bosch – Grant McLachlan, Yihle Moya.
Leon Bosch

Nascut a Sud-àfrica, Bosch va començar a estudiar música des de molt jove i va mostrar un talent excepcional pel contrabaix. La seva passió per l’instrument i la seva dedicació al perfeccionament de la seva tècnica l’han convertit en un dels principals contrabaixistes de la seva generació.

Amb una carrera musical molt completa, Bosch ha actuat en alguns dels escenaris més prestigiosos de tot el món. Ha treballat amb importants orquestres com ara l’Orquestra Simfònica de Londres, la Filharmònica de Berlín i la Filharmònica de Viena, entre d’altres. Ha col·laborat amb directors de renom com Sir Simon Rattle, Valery Gergiev i Daniel Barenboim, entre altres.
 

Col·laboració amb l’Associació Joan Manen

Per a la realització d’aquesta Classe Magistral, l’ESMUC col·labora amb l’Associació Joan Manen, una entitat dedicada a promoure l’educació musical i la cultura a través de diverses activitats i iniciatives, que pren el seu nom de Joan Manen, un destacat violinista i compositor català del segle XX. L’associació té com a objectiu principal enfortir el coneixement i l’apreciació de la música entre el públic en general i especialment entre els joves músics. A través de la seva feina, vol fomentar el talent local i contribuir al desenvolupament de la música i la cultura a Catalunya.

Més informació:

Accés lliure amb inscripció prèvia.