Publicat el 27 d'octubre de 2021

Comparteix a:

Canvis en el protocol d’accés i ús

Img 8908

.

.

Després de molts mesos depenent d’una targeta groga per entrar a la Biblioteca-CRAI de l’Escola, per fi podreu passar a buscar els documents que necessiteu, fer servir l’ordinador o estar-vos llegint-los sense demanar-la al taulell. Per tant, adeu a haver de deixar la targeta al cistell en sortir!

Les darreres actualitzacions de les restriccions imposades per la COVID-19 permeten aquest apropament a la “nova normalitat” i d’altres com que l’aforament torna a ser del 100%. També és novetat que ampliem l’entrada a la Biblioteca-CRAI al treure del mig la catenària que dividia l’espai entre l’entrada i la sortida. Això sí, es mantenen les fletxes del terra que indiquen el sentit de la circulació per tal d’incentivar l’ordre.

Torna la llibertat de poder tornar els documents a la màquina d’autopréstec pel vostre compte, els documents ja no hauran de passar quarantena. Com ho fareu? A la màquina del costat del taulell, a més de l’opció de préstec, també apareix des d’ara l’opció de retorn. Heu de seleccionar-la i deixar el document al carretó que trobareu a l’esquerra.

I no, no és l’únic tràmit que pots fer des de la màquina, pots renovar els documents que tens en préstec i que vols gaudir més després de finalitzar els quinze dies que et donàvem.

Per últim, i per si us ho preguntàveu… hem de seguir portant mascareta, posar-nos gel a les mans i hem de seguir netejant les zones que utilitzeu, com els ordinadors.

De mica en mica deixarem de dependre de protocols, ànims!