Publicat el 14 d'octubre de 2022

Comparteix a:

Acte inaugural del curs 2022-2023 i lliurament del VI Premi ESMUC als Treballs de Recerca de Batxillerat sobre Música

Esmuc Acte Inaugural 1
Inauguració oficial del Curs Acadèmic 2022-2023.

Dimarts 22 de novembre. 12 h. Sala d’Orquestra de l’ESMUC. Accés lliure.

Una taula rodona de personalitats vinculades amb l’Escola serà l’acte central de la inauguració oficial del curs acadèmic 2022-2023

El dimarts 22 de novembre tindrà lloc la inauguració oficial del curs acadèmic 2022-2023 de l’Escola Superior de Música de Catalunya. A més de les interpretacions d’obres del compositor Felip Pedrell a càrrec d’estudiants de l’escola, en aquesta ocasió se celebrarà una taula rodona amb la participació de la professora titular de la Universitat Autònoma de Barcelona, Sílvia Martínez, la soprano i alumni de l’ESMUC, Maria Hinojosa, i el musicòleg i pedagog, Josep Maria Vilar.

Els participants parlaran sobre l’evolució de l’Escola des de la diversitat, el compromís d’innovació i canvi social dels seus estudis, i la seva vinculació amb la recerca i l’àmbit universitari. L’avinentesa també servirà per conèixer el món professional de la música, vist des de dins. La conversa estarà moderada per la directora general de l’ESMUC, Núria Sempere.  L’acte tindrà lloc a les 12 h a la Sala d’Orquestra.

Acte inaugural ESMUC 2022-2023

La Secretària de Transformació Educativa del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Núria Mora, lliurarà el VI Premi ESMUC a Treballs de Recerca de Batxillerat sobre Música. Enguany, els i les finalistes són Ramon Bernadas Sigüenza, de l’Escola Pia de Sabadell; Jaume Bosser Toca, de l’IES Pere Vives Vich d’Igualada; Laia Glück Martínez, de l’IEA Oriol Martorell de Barcelona, i Iria Massaguer Llanas, del Col·legi Santa Teresa de Barcelona.

Més informació

Accés lliure amb aforament limitat a la capacitat de la sala.


El Premi ESMUC a Treballs de Recerca de Batxillerat sobre música rep el suport de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA.

Fundacio Antigues Caixes Catalanes (1)
Logo Bbva Cx 1