Publicat el 16 de març de 2022

Comparteix a:

VI Premis ESMUC a Treballs de Recerca de Batxillerat

Vi Premis Esmuc A Treballs De Recerca De Batxillerat

L’Escola Superior de Música de Catalunya convoca un premi al millor treball de recerca de batxillerat de qualsevol temàtica relacionada amb la música que s’hagi presentat durant el curs acadèmic 2021-22. Hi poden optar els alumnes de batxillerat de tots els centres d’ensenyament secundari de Catalunya.

VI Premis ESMUC a Treballs de Recerca de Batxillerat (2022)

Termini de presentació dels treballs: fins al 8 d’abril

Els treballs es poden elaborar individualment o per parelles. Han de ser inèdits i no poden haver rebut cap altre premi en el moment de presentar-los. Es poden redactar en català, castellà o anglès. El termini de presentació finalitza el 8 d’abril de 2022.

De tots els treballs presentats, s’escolliran els quatre millors. Al primer se li atorgarà el Premi ESMUC i als altres tres una menció. L’autor del millor treball rebrà una dotació econòmica de 300€ més un diploma i la publicació a la pàgina web de l’Escola. Els finalistes obtindran la menció i un diploma.

Totes les persones premiades gaudiran de fins a quatre entrades per assistir a una selecció d’espectacles de música i dansa de la programació del Centre Cultural Terrassa durant el període que va entre el mes de juny de 2022 al mes de juny de 2023, gràcies a la col·laboració de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA amb el Premi ESMUC de Treballs de Recerca de Batxillerat.