Publicat el 17 de novembre de 2021

Comparteix a:

El pianista Eudald Buch guanya el premi El Primer Palau

Eudald Buch

El graduat Eudald Buch és el guanyador del  premi El Primer Palau 2021. El guardó, dotat amb 5.000 euros, s’ha fet públic en un comunicat de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, impulsora del cicle de joves intèrprets El Primer Palau.

Buch, que va començar els seus estudis musicals a l’Escolania de Montserrat i al Conservatori de Vic, va cursar el grau i el màster en interpretació de la música clàssica i contemporània a l’ESMUC amb el professor Vladislav Bronevetzky, i posteriorment va ampliar els seus estudis al Conservatori Txaikovski de Moscú i a Fiesole (Florència), amb la professora Virsaladze.

El jurat, integrat per Corrado Bolsi, Raimon Colomer, Ulrike Haller, Alfons Reverté i Alba Ventura, li ha concedit el guardó “per la solidesa interpretativa al capdavant d’una obra de tanta exigència com és la Sonata en si menor de Liszt”. El violagambista Miguel Bonal, també graduat de l’ESMUC, i el clarinetista portuguès Sérgio Pires han obtingut un accèssit.

El lliurament de premis i el concert de clausura del cicle El Primer Palau 2021 es farà el dijous 18 de novembre a les 20:00, al Palau de la Música Catalana.