Publicat el 15 d'octubre de 2021

Comparteix a:

Masterclass de Michael Kanan i Mayte Alguacil

Mayte Alguacil I Michael Kanan

El duo format pel pianista Michael Kanan i la cantant Mayte Alguacil ha estat convidat per l’ESMUC per impartir una masterclass de jazz el proper dilluns 27 de setembre.

27 de setembre 2021, a les 18:00 h, a la sala de cor de l’ESMUC

La masterclass s’adreça a cantants, pianistes, guitarristes, i estarà oberta a tothom en general.


La Mayte Alguacil es va graduar com a cantant de jazz a l’ESMUC, l’any 2011. Des d’aleshores l’hem pogut veure en diverses formacions i projectes junt amb altres noms destacats de l’escena musical catalana. La seva manera d’enfocar el Great American Songbook l’ha convertit en una de les cantants de jazz més reconegudes de la seva generació.

Michael Kanan va estudiar piano al Boston College i posteriorment a Nova York, amb Sal Mosca. Allà va estar tocant i gravant amb Kurt Rosenwinkel, Mark Turner i Jorge Rossy entre d’altres. També va desenvolupar una creixent reputació com a acompanyant vocal. És, de fet, l’acompanyant i arranjador d’una de les vocalistes més celebrades actualment, Jane Monheit.

El febrer de 2019, Michael Kanan i Mayte Alguacil van enregistrar  el disc SOMETHING I dreamed LAST NIGHT, per a la discogràfica Fresh Sound Records, un projecte molt especial de dos músics que, des que es van conèixer, tenien com a cita ineludible gravar a duo.