Publicat el 3 d'abril de 2023

Comparteix a:

Conferència sobre altes capacitats intel·lectuals a l’ESMUC Junior

Esmuc Junior 1

La pròxima sessió d’ESMUC Junior comptarà amb la conferència “Altes capacitats: Entendre per acompanyar” que oferiran dues psicòlogues especialitzades en aquest tema: Natàlia Serrats i Susana Arroyo, directora del centre Hemisferi. L’acte tindrà lloc el dissabte 15 d’abril, a les 11:30 h, a la Sala d’Orquestra de l’ESMUC. L’entrada és lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

  • Dissabte 15 d’abril

  • 11:30 h

  • Sala d’Orquestra de l’ESMUC


Les dues ponents, psicòlogues del centre Hemisferi, són responsables en l’avaluació i identificació de les altes capacitats, i desenvolupen un seguiment terapèutic i un assessorament al professorat per tal de garantir la resposta a les necessitats de l’alumnat.

Susana Arroyo

Susana Arroyo.

Natàlia Serrats

Natàlia Serrats.

ESMUC Junior

ESMUC Júnior és un programa especialitzat de l’ESMUC, dissenyat per oferir formació avançada a joves d’entre 8 i 17 anys amb altes capacitats musicals. Les classes es fan en dissabte, un cop al mes, per un total de 32 hores. A més de la formació específica per a joves estudiants amb talent musical, el programa inclou activitats i reunions per a les famílies i tallers de suport per al professorat. És, per tant, un programa integral.

A les classes es recomana l’assistència del professorat habitual de les persones participants en les classes individuals i l’ESMUC certificarà l’assistència del personal docent d’altres centres a les sessions per tal que aquestes hores comptin com a hores de formació.

Les classes se centren en la següent instrumentació: piano, violí, violoncel, flauta i guitarra. El coordinador de les sessions ESMUC Junior és el professor de piano Xavier Barbeta.

Accés lliure amb aforament limitat a la capacitat de la sala.


Noies, dones i altes capacitats (Hemisferi).

Més informació: