Publicat el 8 de novembre de 2022

Comparteix a:

La Biblioteca de l’ESMUC participa a una Jornada de projectes cooperatius

Ccuc (1)
La Biblioteca-CRAI de l’ESMUC participa a la Jornada CCUC 2022 de projectes i serveis bibliotecaris cooperatius

El proper dimarts 15 de novembre tindrà lloc una nova edició de la jornada CCUC 2022: projectes i serveis bibliotecaris cooperatius. En aquesta edició diferents biblioteques integrades al  Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) presentaran els seus nous serveis i projectes, tots ells vinculats a la cooperació entre centres.

A la jornada es presentaran el Centre de documentació-Biblioteca del Museu d’Arqueologia de Catalunya MAC,  Servei de Documentació i Accés al Coneixement (SEDAC) de l’Ajuntament de Barcelona, Centre d’Estudis i Documentació del MACBA i el Centre de Documentació-Biblioteca de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

La nostra Biblioteca serà representada per la responsable, Montse Urpí i per la tècnica Soledad Sánchez amb una sessió titulada La biblioteca ressona: fons musicals de la Biblioteca-CRAI ESMUC a l’abast de les universitats catalanes. Amb aquesta participació, la Biblioteca gaudirà d’una excel·lent ocasió per donar visibilitat als seus recursos, serveis i la seva activitat i així també i potenciar les relacions inter-bibliotecaries.