Publicat el 2 de desembre de 2021

Comparteix a:

Audició comentada sobre la figura del tenor Hipòlit Lázaro

Hipolito Lazaro

El proper dilluns 13 de desembre, a les 19:30 h, a la Sala de Cor de l’ESMUC, es celebrarà una audició comentada sobre el tenor líric Hipòlit Lázaro (1887-1974) a càrrec del musicòleg especialitzat en la recerca de cantants històrics Miquel Pérez.

Amb el títol Redescobrint Hipòlit Lázaro a través dels seus enregistraments, Pérez farà un recorregut per la carrera del mític tenor, a la vegada que intentarà trobar elements per prendre consciència dels canvis esdevinguts al llarg dels anys en l’estil d’interpretació i el mateix concepte de cant.   

Miquel Pérez

Vinculat al sector del Turisme, Miquel Pérez ha desenvolupat la seva pròpia marca Lyric Travel Solutions, on organitza les agendes de diferents noms de la lírica actual. Posseïdor d’una de les més importants col·leccions del món d’autògrafs de tenors anteriors a 1930, com així d’una important fonoteca d’enregistraments, ha efectuat conferències i participat en programes televisius i radiofònics. És autor de la biografia Hipólito Lázaro: “O Paradiso” i treballa actualment en la de Conchita Supervia. El 2019 va crear la pàgina web www.hipolitolazaro.com on es pot trobar una àmplia informació sobre el tenor.