Miguel Ángel Cano Fragoso

Departament d'Educació i Mediació Artística

mcano@esmuc.cat

Miguel Angel Cano

Formació

Doctor en Pedagogia crítica al (IMPC-Mèxic) amb menció honorífica amb una tesi sobre el desenvolupament professional del músic a Nicaragua, Màster en Organització i direcció de centres de formació musical (UAB-ESMUC), Màster en Formació del Professorat per a l'Educació Superior en Competències Docents i de Recerca (UNED) i Màster Oficial en Arts Escèniques (URJC).

Especialització Postdoctoral en Investigació Aplicada al Disseny de Projectes Educatius (IMPC-Mèxic), Expert en Investigació Qualitativa (UNED), Expert en Tecnologia Educativa (UTN BA), Expert en Metodologies Actives 2.0 (UPO), Especialista Superior Universitari en Informàtica Educativa (UNED) ) i Expert en Cooperació per al desenvolupament (UNIA), Llicenciatura en Teologia amb èmfasi en Música Sacra (SCS-USA) i Diplomatura en Magisteri especialitat Educació Musical (UCA).

Trajectòria

Actualment, treballa com a director de MACCO, consultoria i formació superior, que col·labora amb universitats i institucions educatives a Espanya, Colòmbia, Mèxic, Equador, USA i Centre-Amèrica.

Anteriorment, exerceix com a director acadèmic internacional per a Institut Canzion, desenvolupant disseny de programes, formació del professorat i avaluació de la qualitat educativa, a 50 escoles de música distribuïdes en 15 països de Llatinoamèrica.

Docència


  • Des del 2021, coordinador del Màster de Pedagogia per a Músics a distància ESMUC

  • Des del 2013, professor del Màster de Pedagogia per a Músics a distància ESMUC

  • Des del 2018, professor associat i assessor al Doctorat en Innovació educativa CESUN (Mèxic).

  • Des del 2017, coordinador de programes de Postgrau en Educació musical i Tecnologia per a la UML (Nicaragua) i l'Agència de Cooperació Espanyola a Centre Amèrica (AECID).