Formació

Format al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, ha tocat la trompeta en diverses orquestres i conjunts de jazz i s'ha dedicat principalment a la composició i a la pedagogia musical.

Publicacions


  • El lenguaje de la Armonia de los inicios a la actualidad Barcelona: Boileau, 2007. ISBN 978-84-8020-826-0

  • Solfeig preparatori 1-2-3 Barcelona: Taller de Músics, 1992. ISBN 8488206054

  • Tècniques del Jazz: exercicis nivell 2 Barcelona: Escola de Música Zeleste

  • Diversitat Barcelona.

Trajectòria

A finals dels anys 70, i juntament amb Joan Albert Amargós, Lluís Vidal, Jordi Bonell, D.Pybus, A.Pereira, M.Simon, Quim Solé, J.Cortadellas va fundar La Factoria Musical, un punt de referència en la vida musical del país.

Ha estat autor, arreglista i orquestrador de música per a la publicitat i el cinema, gèneres que ha compartit amb la música simfònica i de cambra. Ocasionalment ha fet d'instrumentador per a l'Orquestra de Cambra del Gran Teatre del Liceu i ha col·laborat amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i l'Orquestra Simfònica de Lleida.

Docència

En la seva vessant educativa ha estat professor de diverses escoles, i fruit de la seva experiència ha estat la publicació de diversos textos pedagògics. Ensenyà al Centre d'Estudis Musicals de Barcelona, a l'"Escola de Música Zeleste", durant tretze anys va ser director pedagògic del Taller de Músics, i en l'actualitat és professor de l'ESMUC.