Isabel Villanueva

Departament de Tecnologies i Gestió de la Música

ivillanueva@esmuc.cat

Desenvolupament professional
Management i intermediació

Villanueva Isabel

Professora Contractada Doctor al UIC (Barcelona), UNAV (Pamplona) i UCLA (Los Angeles) i fundadora de Sweet-Bird, empresa dedicada al management artístic, compagina la seva carrera acadèmica amb el desenvolupament professional a la indústria audiovisual i musical.

Formació

Doctora en Comunicació, llicenciada en Comunicació Audiovisual i en Publicitat i Relacions Públiques.

Màster en recerca de Ciències Socials (UIC Barcelona).

Titulada en grau superior de Música, es va especialitzar en Cant Líric al Conservatori Liceu de Barcelona i es va postgraduar en composició de bandes sonores als Estats Units.

Al 2016 va obtenir el Primer Premi de Recerca en Comunicació pel Consell Audiovisual de Catalunya i Premi Extraordinari de Doctorat. El mateix any va obtenir una beca postdoctoral Fulbright d'un any per col·laborar amb l'Institut d'Innovació Musical de Los Angeles, Califòrnia.

Publicacions

Ha publicat una vintena d'articles internacionals sobre Comunicació, Música i Noves Tecnologies.

Trajectòria

És investigadora a UCLA Herb Alpert School of Music i treballa entre Barcelona i Los Angeles. Des del setembre de 2018 és co-manager a Universal Music Spain.

Fundadora de Sweet-Bird, empresa dedicada al management artístic, compagina la seva carrera acadèmica amb el desenvolupament professional a la indústria audiovisual i musical.

Docència

Professora Contractada Doctor al UIC (Barcelona), UNAV (Pamplona) i UCLA (Los Angeles).