Guido Iotti

Departament de Música Clàssica i Contemporània

giotti@esmuc.cat

Repertori instrumental específic, orgue

Iotti Guido

Formació

Obtingué el Títol Superior d’Orgue i de Composició Organística (1982) i el de Clavicèmbal (1985) al Conservatori Superior de Música “N. Paganini” de Gènova.

Ha perfeccionat a la Schola Cantorum de Basilea,  a la Norddeutsche Orgelakademie, a l’Academia di Musica Italiana per Organo de Pistoia, a l’Academie Internationale d’Orgue de J.S.Bach de Porrentruy, i a nombrosos cursos arreu d’Europa, amb M. Radulescu, H. Vogel,  J.B. Christensen, E.Kooiman, L.F.Tagliavini, M.Torrent.

Concerts

Realitza concerts d’orgue i clave, a Itàlia, Àustria, França, Suïssa, Espanya, Alemanya, i tanmateix ha donat concerts i conferències a Amèrica. Ha enregistrat per a Catalunya Música,  RNE-2 (Radio Clásica), RNE-4,  la RAI i RTV Mexica

Docència

Des del 1999 exerceix la direcció pedagògica del Curs d’Orgue del Maresme, comptant amb la col·laboració de M.Torrent i  la participació de convidats com: J.W. Jansen, L.F. Tagliavini,  E. Kooiman.

Des del 2002 és Professor de Repertori Instrumental Específic d’Orgue a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Des de l’ assignatura s’ha promocionat els estudiants a través de la realització de concerts a nivell internacional.