Formació

Títol Superior de Música en l’especialitat d’interpretació en Jazz i Música Moderna (ESMUC, 2012), Diplomatura en interpretació de flauta clàssica (Conservatori Municipal de Música de Barcelona, 2002), Recerca internacional entorn la música, l’educació i la comunitat (2013-14).

Formació en diferents metodologies interpretatives i pedagògiques i expert en Soundpainting.

 

Recerca


  • Pedagogia de grup en l’ensenyament-aprenentatge de l’instrument

  • La gestió del grup en entorns educatius diversos

  • Gestió d’equips i lideratge educatiu

  • Nous paradigmes del coneixement

  • Soundpainting en el llenguatge musical


Projectes de recerca:

Docència

Actualment és coordinador intern de l’Escola Municipal de Música de Mataró, director artístic de Comusitària i professor de banda, flauta travessera i projectes de Música i Comunitat a l’EMM Mataró des del 2010.

Ha estat professor de banda, big-band, combo, cambra, llenguatge musical i flauta travessera a l’Escola Municipal de Música del Masnou (2015-16), l’ EMM del Prat de Llobregat (2014-2015), l’EMM El Papiol (2008-2009) i l’EMM Roda de Ter i l’Esquirol (2007-2013);

És formador de formadors al voltant de la pedagogia de grup i dels conjunts instrumentals (Universitat Blanquerna, Red de Escuelas de Música de Medellín, Joventuts Musicals de Maó, Tallers Musicals d’Avinyó i en diverses Escoles Municipals de Música del país). Simultàniament exerceix com a intèrpret i arranjador del projecte La Folie i col·labora regularment en diversos grups musicals.

Professor del Departament d’Educació i Mediació Artística de l’ESMUC des del 2015.