Fèlix Pastor és un compositor nascut a Madrid al 1974. La música li ha permès explorar medis que l’interessen com l’arquitectura, la imatge, el video art, la interactivitat i la programació.

Ha compost música en una gran varietat d’estils i per formacions i situacions igual de diverses. Alguns dels artistes amb qui ha colaborat tant als E.E.U.U. com a Europa són Christophe Roy (Ensemble NOMOS), Dinu Ghezzo, Max Finneran, Martín Loyato, the Pamplemousse Ensemble, Yarn/Wire, ProContemporanea Ensemble, Companion Star i la Companyia de Ballet Oleg Danovsky.

Actualment viu a Barcelona amb la seva dona i tres filles, on compon i ensenya a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Formació

Ph.D. in Music (SUNY-Stony Brook, 2010)

M.A. in Music Composition/Film Scoring (New York University, 2004)

B.M. in Jazz Composition (Berklee College of Music, 2001)

Recerca

Línies de recerca


  • Composició amb tecnologies

  • So/Música/Informació

  • Notació musical

  • Anàlisi

Trajectòria

Els seus interessos variats l’han portat a poder participar en una gran diversitat de projectes i col·laboracions relacionats amb altres disciplines com l’arquitectura, la programació, la inteligència artificial, l’art visual, etc.

Actualment està molt intrigat per l’afirmació de Schaeffer de que el món de la música està sempre oposat al món del so. A veure.

Docència

És professor de l’ESMUC en el departament de Creació i Teoria des del 2007. Imparteix assignatures de grau i en el master de Composició amb Tecnologies.

Enllaços

Web personal: https://felixpastor.wordpress.com/

Sheepdog: http://www.sheepdog.es/