Publicat el 3 d'octubre de 2022

Comparteix a:

Campanya ‘La música em cuida’ de l’Acadèmia Catalana de la Música

Imatge Campanya (1)
Campanya LaMúsicaEmCuida

Acadèmia Catalana de la Música. Grup de Treball de Música i Neurociència.

La campanya #LaMúsicaEmCuida posa en valor i visibilitza els beneficis de la música

L’Acadèmia Catalana de la Música, a proposta del Grup de Treball de Música i Neurociència, impulsa la campanya #LaMúsicaEmCuida per posar en valor i visibilitzar els beneficis de la música davant la ciutadania. La campanya anima a participar i compartir les vostres experiències en l’àmbit personal, vital, emocional i de salut. Podeu col·laborar a través de les vostres respectives xarxes. Melissa Mercadal, subdirectora d’Ordenació i Planificació Acadèmica i el professor Ferran Badal formen part del grup de treball que ha impulsat aquesta iniciativa.

Campanya Lamusicaemcuida (1) (1)

L’Acadèmia considera que el sector de la música ha de ser conscient del gran valor i dimensió que té la música, no només com a entreteniment sinó com a eina de benestar, salut, educació i comunitat. I és per això que l’Acadèmia anima al sector i a la ciutadania a participar i a compartir aquesta campanya explicant experiències en relació amb els beneficis que els hi ha aportat la música des d’un punt de vista personal, vital, emocional i de salut.


Participació

Si voleu participar, es tracta de donar a conèixer les vostres experiències i difondre la campanya a les vostres xarxes i espais físics disponibles. La campanya té com a punt de partida una infografia explicativa sobre els beneficis més destacats de la música, que podreu trobar en aquest enllaç, juntament amb la resta de materials que l’Acadèmia posa a disposició per a poder compartir, i un senzill text explicatiu de la campanya i les instruccions per a fer els vídeos. Tota la informació la trobareu a la pàgina web de l’Acadèmia Catalana de la Música.

Finalment, també en el marc de la feina que desenvolupa el Grup de Treball de Música i Neurociència, l’Acadèmia ha editat dos documents amb un recull d’arguments i evidències científiques dels beneficis de la música en el benestar i en l’educació, i que posa també a la disposició del sector perquè els pugui utilitzar. Es poden consultar i descarregar en aquí.

Més informació:

Infografia Acadèmia Catalana de la Música