Publicat el 9 de setembre de 2022

Comparteix a:

Alumni ESMUC a les Festes de La Mercè

Festes De La Merce 2022 1 1
Concert: Alumni ESMUC a les Festes de la Mercè de Barcelona

Dissabte 24 de setembre. Leo Golo (12 h) i Laura Marchal (14 h). Jardins del Dr. Pla i Armengol (Av. Mare de Déu de Montserrat, 132. BCN).

L’ESMUC porta les propostes musicals dels alumni Laura Marchal i Leo Golo a les Festes de la Mercè d’enguany

Com cada any, l’Escola Superior de Música de Catalunya col·labora amb les Festes de la Mercè de Barcelona amb l’aportació de les propostes musicals dels graduats i les graduades. En aquesta ocasió, coincideix que els alumni que participen en el Mercat de Música Viva de Vic també actuaran a les festes, i dins de la secció musical que es dedica als nous talents dels centres d’ensenyaments superiors de música. Laura Marchal i Leo Golo oferiran les seves concepcions musicals centrades en el flamenco i el pop-rock, respectivament, a l’escenari dels Jardins del Doctor Pla i Armengol.

Leo Golo
Laura Marchal

Laura Marchal

Va conèixer els secrets de l’arte al seu poble nadiu, Alcalá la Real, i va aprendre l’ofici a Sevilla —la seva ciutat d’adopció—, a penyes flamenques i a l’acadèmia. Laura Marchal, que des de 2018 viu a Barcelona, a on estudia a l’ESMUC, és una de les grans cantaores de les generacions més joves del flamenco.

Des que va endegar la seva carrera, ha recorregut penyes de tota Espanya i ha actuat en llocs tan diversos com L’Auditori o el Tablao de Carmen. També ha recollit tota mena de distincions —1r premi del Concurso Nacional de Cante Antonio Mairena, 1r premi del Concurs Nacional de La Llagosta, finalista del Concurso de Jóvenes Flamencos, etc.— i ha actuat amb artistes com el tocaor Mario Mas i el cantaor Jordi Fornells i, fins i tot, ha fet duet amb la cantant Mélodie Gimard. (Web de Los Tarantos)

Leo Golo

Neix a Barcelona (2000) i és cantant, compositor i teclista. La seva principal influència és la música pop i el seu primer projecte, l’EP Falling Again, desvetlla un estil jove molt personal i introspectiu. Amb 3 anys va començar les seves primeres classes de piano i des de llavors ha passat pels principals centres de formació musical de Catalunya, com l’IEA Oriol Martorell, L’Aula de Música Moderna i Jazz del Liceu, el Taller de Músics de Barcelona i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Ha format part de diferents bandes fins que el 2020 va decidir crear el seu propi projecte i enregistrar el Falling Again. Acompanyat per baix, guitarra, bateria, teclats, i amb un timbre de veu sorprenentment càlid, ens explica les seves primeres experiències en l’amor, l’amistat i la sexualitat. Cançons com a J’irai en France, escrita amb 18 anys, estan plenes d’esperances, incerteses i promeses amb les quals és fàcil identificar-se. El 2023 publicarà el seu primer LP, ple de noves històries i nostàlgia, tant en les lletres com en les influències musicals. (Més informació)

Laura Marchal 1 1
Laura Marchal
Leo Golo H 1 1
Leo Golo

Accés lliure.