Publicat el 2 de maig de 2023

Comparteix a:

FEMJAZZ 2023, concert de jazz femení per celebrar el dia d’Europa

Fem Jazz 2022

La col·laboració dels instituts culturals d’Alemanya, França i Alemanya, amb el suport de l’Escola Superior de Música de Catalunya, presenta enguany un nou concert FEMJAZZ, amb la participació de diferents músiques provinents dels països europeus coorganitzadors. El concert tindrà lloc el dimarts 9 de maig, coincidint amb la celebració del Dia d’Europa, a les 19.30 h, a l’Institut Français (C. Moià, 8, de Barcelona). Accés lliure amb reserva prèvia.

  • Dimarts 9 de maig

  • 19:30 h

  • Institut Français (C. Moià, 8, Barcelona). Accés lliure amb reserva prèvia


Elisabet Raspall (piano), Elvire Jouve (bateria), Melissa Bertossi i Sophia Tomelleri (saxo) i Julia Hornung (baix), músiques de França, Itàlia, Alemanya i Catalunya interpretaran un programa preparat juntament amb alumni de l’ESMUC. A més, cal destacar que les professionals internacionals convidades siguin exclusivament dones que toquen els instruments de jazz tradicionalment més tocats per homes, com la bateria, el baix i el saxo.

Els tres instituts culturals formen part de l’anomenat clúster EUNIC, creat recentment amb la voluntat de treballar per la pau en l’àmbit cultural. En aquest clúster també hi participen el British Council, la representació de la Unió Europea, l’Institut Ramon Llull i l’Institut Cervantes. En aquest cas, la música de jazz, característica per al diàleg entre els intèrprets musicals, sembla la millor forma per arribar a aquest objectiu.

Intèrprets

Elisabet Raspall, piano (Catalunya)

Elvire Jouve, bateria (França)

Melisa Bertossi, saxo (Argentina)

Sophia Tomelleri, saxo (Itàlia)

Julia Hornung, baix (Alemanya)

Més informació:

Reserva prèvia
Institut Français
Institut Italià
Goethe Institut

Amb el suport d’EUNIC (EU National Institutes for Culture


Accés lliure amb reserva prèvia.

Fem Jazz 2023
Fem Jazz 2023.