Publicat el 3 de novembre de 2023

Comparteix a:

XVII Congrés de l’Associació Catalana de Professorat de cant (ACPC) a l’ESMUC

Cant Esmuc 1 1

Classe de cant a l’ESMUC.

L’Escola Superior de Música de Catalunya acull el dissabte 18 de novembre el congrés anual de l’Associació Catalana de Professorat de Cant (ACPC). Enguany el tema de la jornada serà “De què parlem quan parlem de suport?”, i cal destacar una classe magistral de Xavier Albertí, director d’escena, dramaturg i exdirector del Teatre Nacional de Catalunya, que tractarà sobre “El suport del cantant en escena”. Albertí comptarà també amb la participació del pianista acompanyant Joan Espuny. Estudiants i professorat de l’ESMUC poden assistir gratuïtament.

  • Dissabte 18 de novembre.

  • De 09:00 a 20:00 hores.

  • Sala Victoria de los Ángeles de l’ESMUC


La directora general de l’ESMUC, Núria Sempere, realitzarà la benvinguda a l’acte, a les 9.20 hores, juntament amb Margarida Lladó, presidenta de l’ACPC, que farà la presentació del concert i explicarà el contingut de la jornada del congrés.

Les activitats del congrés són presencials amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala. Totes les ponències seran enregistrades en vídeo i posteriorment seran compartides amb els socis i sòcies.

La inscripció al congrés per als socis de l’ACPC és gratuïta. Els estudiants poden accedir amb un cost de 40 €, tot i que la quota anual de soci és de 30 €, i comporta la participació al congrés. El preu per assistir d’oient a una ponència, taller o masterclass és de 20 euros. Gratuït per a estudiants i professorat de l’ESMUC.

Més informació

Accés per inscripció. Gratuït per a estudiants i professorat de l’ESMUC.