Publicat el 28 de març de 2022

Comparteix a:

Visita de Chris Houlding i concert coral de trombons

Chris Houlding Esmuc
Visita de Chris Houlding (Erasmus+)

Del 29 al 31 de març. Activitat per a estudiants de l’ESMUC.

Concert coral de trombons

31 de març a les 18:30H. Sala 4 Alícia de Larrocha (accés lliure amb aforament limitat).

Visita de Chris Houlding i concert coral de trombons

Del 29 al 31 de març l’ESMUC rep la visita del trombó Chris Houlding, de la Folkwang Universität der Künste (Essen, Alemanya). Arran d’aquesta estada, el dijous 31 de març la Sala 4 Alicia de Larrocha acollirà un concert de trombons on hi participarà el Mara Quartet, format per estudiants de l’escola, la Coral de Trombons de l’ESMUC, dirigida per Luis Bellver, i el Quartet de Trombons integrat pels estudiants del professor Houlding a Essen.

El motiu d’aquesta trobada és l’intercanvi de coneixement i experiències entre els estudiants de trombó d’ambdós centres superiors. La visita de houlding suposa una mostra internacional de l’activitat desenvolupada a l’ESMUC, i la nostra institució podrà conèixer la manera de treballar d’un altre centre europeu de prestigi.

Un dels alumnes del professor Houlding és el Jaume Solà, alumni de l’ESMUC graduat l’any 2020. Actualment està cursant un màster a la universitat alemanya.

Leo Rising (Chris Houlding): 1. Free 2. Ballad 3. Funky

Aquesta visita i concert estan cofinançats per la Unió Europea a través del programa ERASMUS+ i el Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació.

Logotip Erasmus 1 1