Publicat el 5 de febrer de 2024

Comparteix a:

Taller de soundpainting amb Walter Thompson

Mg 0657

El proper dijous 22 de febrer, el prestigiós compositor nord-americà Walter Thompson visita l’ESMUC per dirigir un taller de Soundpainting. La sessió, promoguda pel departament de Clàssica i Contemporània i amb una durada de dues hores i mitja, promet una immersió en els primers passos d’aquest sistema apassionant. Cal destacar que l’assistència i participació al taller són gratuïtes, però l’aforament és limitat.

Què és el Soundpainting?

El Soundpainting és un llenguatge de signes per a la composició multidisciplinària en viu, el qual és interpretat per músics, actors, ballarins i artistes visuals. Actualment consta de més de 1500 gestos, que el Soundpainter (compositor) utilitza per indicar el tipus de material que desitja per part dels intèrprets. El Soundpainting va ser creat per Walter Thompson a Woodstock, Nova York, el 1974.

A qui s’adreça l’activitat?

Activitat oberta i dirigida a tothom. Hi poden participar persones tant de dins com de fora de l’Esmuc. L’activitat està dirigida a estudiants, amateurs i/o professionals de la música, la dansa o l’actuació. Només cal portar roba còmoda i mitjons per moure’s, l’instrument musical per sonar i moltes ganes d’experimentar!

  • Dijous 22 de febrer

  • 15:00 h – 17:30 h

  • ESMUC – Sala d’orquestra

  • Entrada lliure amb inscripció prèvia.
    Màxim participants: 45 persones

  • Per a més informació, contacta amb: cmarigo@esmuc.cat


Walter Thompson
Walter Thompson

Amb un reconegut de prestigi internacional com a compositor i creador del Soundpainting, Walter Thompson presenta una oportunitat excepcional per introduir-nos en el seu llenguatge universal de signes. Dirigirà una captivadora sessió d’improvisació dirigida multidisciplinària, oferint als participants, tant músics com gent del món del moviment, l’oportunitat d’explorar noves dimensions d’expressió artística.