Publicat el 5 de maig de 2023

Comparteix a:

Sisena edició del ‘Jazz al Pati’ a Balaguer

Jazz al Pati 2023

De l’11 al 13 de maig, tindrà lloc la sisena edició de la Mostra Internacional de Joves Intèrprets ‘Jazz al Pati’, que se celebra al pati de l’antiga Escola Pia de Balaguer. Com cada any, l’ESMUC participarà en algunes de les actuacions del festival, que enguany organitzen l’Escola Municipal de Música de Balaguer en col·laboració amb la Biblioteca Margarida de Montferrat. Els alumni Vicente Marín, Jon Carranza, i David Gimeno són els representants de l’Escola.


Entre els diferents concerts que formaran part del programa, l’ESMUC hi serà present amb el GCM Trio, l’agrupació de jazz contemporani formada pels alumni Vicente Marín (piano), Jon Carranza (contrabaix) i David Gimeno (bateria). L’objectiu principal d’aquesta formació, que porta en actiu des de 2019, és dur la improvisació més enllà de la tradició solista, i experimentar amb les melodies, les estructures i fins i tot el repertori. Aquesta actuació tindrà lloc el dissabte 13 de maig, a les 20h.

Vicente Marín Trio | VU Sessions.

L’ESMUC, però, també tindrà presència en altres actuacions de la mostra. És el cas, per exemple, de la professora Carme Canela, que presenta Un dring en el silenci, juntament amb el Xavier Monge Trio; o bé el del professor Néstor Giménez i l’estudiant Manuel Luque, ambdós participants en l’espectacle Today & Tomorrow que presenta el Taller de Músics.

El dia 13, després del concert del GCM Trio, la mostra acabarà amb l’actuació de l’alumnat del Conservatorio Superior de Música de Navarra, que és l’escola que ha estat convidada en l’edició d’aquest 2023.

Més informació


Entrada gratuïta limitada a la capacitat de l’espai.

Jazz al Pati 2023
Jazz al Pati 2023