Formació

3er curs d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicacions (Especialitat d’Imatge i So)

Enregistraments

Més de 700 CDs, des de l’any ’89 fins l’actualitat, enregistrats, mesclats, masteritzats i/o produïts avalen la seva experiència en el camp de l’enregistrament i la producció, tant nacional com internacional. Entre els quals uns quants discos d’or (Josep Carreras, Mª del Mar Bonet, Manel, Els Amics de les Arts, Katia & Marielle Labèque...)

Trajectòria

Ferran Conangla és tècnic i productor artístic especialitzat en l’enregistrament i producció de formacions acústiques, des de clàssica i jazz, passant per d’altres estils com tradicional i pop. També es dedica a l’amplificació d’orquestres clàssiques en grans espais des dels anys 90.

Des de l’any ’85 ha treballat com a professional del so en diferents empreses del medi, tant en sonoritzacions en directe com en dissenys d’estudis d’enregistrament i gravacions. Des dels anys ’90 s’ha especialitzat en la gravació i producció en estudi , de formacions acústiques, principalment de jazz i música clàssica.

El coneixement de l’acústica de grans espais, dels instrument s i els anys d’experiència com a professional de la sonorització en directe de grans esdeveniments (Adjunt a la Direcció de So de les Cerimònies Olímpiques del ’92, més de 15 concerts al Palau St.Jordi, etc.) l’han portat ha sonoritzar habitualment a les grans orquestres simfòniques d’aquest país en els concerts multitudinaris a l’aire lliure: OBC, OST, OSG, OSV, OCG, etc.

Ha sonoritzat, entre d’altres, l’Orquestra i Cors del Gran Teatre del Liceu al Palau St. Jordi (Barcelona), la Orquesta Ciudad de Granada en el seu concert inaugural anual (Granada), la Orquesta Sinfónica de Galícia a la Pza de Mª Pita (A Coruña), la Orquesta y Coros de la Comunidad de Madrid a la Pza Mayor (Madrid), la Orquesta Sinfónica de Tenerife a La Laguna (Tenerife) i l’Orquestra Simfònica Nacional de Catalunya-OBC a la Sagrada Famíla (Barcelona).

 

Docència

És professor a l’Escola Superior de Música de Catalunya des de l'any 2004.

És professor convidat a l’International Music Business School des dels seus inicis, impartint classes de Producció d’enregistraments en el seu Master.

Habitualment imparteix tallers i master-class en diferents centres de formació musical i tècnica del país.

Enllaços

Discos gravats, mesclats i/o produïts per Ferran Conangla

http://open.spotify.com/user/ferran.conangla/playlist/4F797Kz2KYdMAUMWD8MCzf