Marigó és un artista en evolució i creixement constants. Ha format part de projectes de música experimental, clàssica, jazz, funky, música tradicional catalana, teatre, dansa, sense perdre mai l’essència com a intèrpret, creador i improvisador.

Ha estat músic creador resident a la Pedrera (2016), l’Atlàntida de Vic (2020) i al Zamus Zentrum für Alte Musik Köln a Colònia, Alemanya (2021).

FormacióCarles Marigó és un músic format com a pianista clàssic a l'Esmuc de Barcelona (Vladislav Bronevetsky) i al Conservatori Tchaikovsky de Moscou (Irina Plotnikova). Ha desenvolupat la seva faceta com a improvisador guiat per Xavier Dotras, Albert Bover, Emilio Molina, Juan de la Rubia, Michael Pisaro, James Fei, Evan Parker.
Amplia la seva formació gràcies a les beques CEP, CoNCA i AIE, i recolzat pels premis nacionals i internacionals obtinguts com a pianista i compositor durant l'etapa de formació (Eugènia Verdet, Ciutat de Manresa, Ricard Viñes, entre d'altres). Ha rebut consells de mestres com Nelson Goerner, Elsa Púppulo, Elisabeth Leonskaja, Barry Douglas, Christian Sacharias, Paul Badura-Skoda, Jacques Rouvier o María Jesús Crespo, entre d'altres. La majoria d'aquestes classes, organitzades i pagades per la beca del CEP (Centre d'Estudis Pianístics).

Enregistraments

De les seves nombroses publicacions discogràfiques destaquen "Moments" (Seed Music 2017), amb música a piano sol de Schubert i Rakhmàninov, "Embrujo" (2019) amb la primera integral a piano sol enregistrada d'Enrique Escuder Cofiner, "Les set fulles del faig" (Seed Music 2019) a dúo amb el pianista Marco Mezquida, "Papa" (2020) amb el bateria Marc Bódalo, "Keep my cows" (2021) sobre música per viola de mà i guitarra dels segles XVI-XVII amb la guitarrista Maria Camahort, "Not just Bach, though..." (2021), concert en viu a piano sol enregistrat el juliol de 2020 a la sala de concerts del Palau de la Música Catalana.

Premis

L'any 2020 la revista Núvol li otorga el premi de la crítica Castafiore a la seva aportació artística i també guanya la beca SOS Cultura de la Fundació Carulla, que li permet crear i desenvolupar, juntament amb l'actor i ballarí Jaume Sangrà, l'espectacle #BombollaSegura.