Publicat el 21 d'abril de 2022

Comparteix a:

L’ESMUC i el KebyArt Ensemble tornen a col·laborar

Kebyart Esmuc 1
KebyArt meets… ESMUC Saxophone Ensemble

Dimarts 3 de maig a les 19H. Sala 4 Alícia de Larrocha.

L’ESMUC Saxophone Ensemble i el quartet KebyArt Ensemble tornen a col·laborar en un concert dins el projecte pedagògic Kebyart meets

El quartet Kebyart Ensemble, integrat per saxofonistes graduats a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), i l’ESMUC Saxophone Ensemble tornen a col·laborar per oferir un concert el dimarts 3 de maig. Aquesta actuació serà la cloenda de les sessions de treball del projecte pedagògic Kebyart meets..., que tindran lloc del 27 d’abril al 2 de maig amb els estudiants participants. La formació estrenarà una obra de l’estudiant de composició Eduard Vallmitjana (2001).

KebyArt meets ESMUC Saxophone Ensemble. Abril 2019.

Kebyart Ensemble

Des de la seva creació a l’ESMUC l’any 2014, Pere Méndez, Víctor Serra, Robert Seara i Daniel Miguel s’han convertit en un dels grups amb més projecció de la seva generació. Han estat guardonats en prestigiosos concursos com l’Orpheus Swiss Chamber Music Competition, El Primer Palau 2016, el Premi BBVA de Música-Montserrat Alavedra i el Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya, entre d’altres.

La formació és membre de l’European Chamber Music Academy i la seva línia artística és una clara aposta en tres direccions: la reivindicació del repertori original, el compromís amb la nova creació i la revisió d’obres d’altres formacions mitjançant les transcripcions. L’ensemble també va ser escollida per l’European Concert Hall Organitzation (ECHO) com artistes emergents de l’escena Europea per realitzar diferents concerts pel continent.

L’ESMUC i aquest quartet d’alumni impulsen el projecte pedagògic Kebyart meets per transmetre la creativitat i la passió per la música de cambra, així com compartir els coneixements adquirits. Aquesta és la quarta edició d’aquest projecte.

Programa

· Passacaglia en Do menor BWV 582, de Johann Sebastian Bach (1685-1750). 12′
(Arranjament: Nacho Gascón)

· Obra d’estrena (2022), d’Eduard Vallmitjana. 5-10’ 

· Serenata en Re menor Op. 44, B.77 (1878), d’Antonín Dvořák (1841-1904). 28′
(Arranjament: Miha Ferk).

I. Moderato, quasi marcia
II. Minuetto. Tempo di minuetto
III. Andante con moto
IV. Finale. Allegro molto

Saxos soprano: Pere Méndez*, Pep Ignacio  i Nuria Ortí.
Saxos alto: Víctor Serra*, Joseph Hooworth Smith i Marta Cid.
Saxos tenor, Robert Seara*, Javier Campos i Pilar Martorell.
Saxos baríton: Daniel Miguel*, Joan Germán. 
Saxo baix: Carlos Segura.
Cello: Carles Girbau. 

*Kebyart i aula de saxòfons de l’ESMUC. Professor: Nacho Gascón i Mariano García 

El concert està obert a tothom i no cal inscripció prèvia.