Publicat el 18 de novembre de 2022

Comparteix a:

Assaig obert del Quartet Kebyart amb Albert Cano i Pablo Barragán

2021 Kebyart 02©igor Studio High 1 1
Kebyart Ensemble

Divendres 25 de novembre. 18:30 h. Sala de Cor. Accés estudiants ESMUC.

El conjunt d’alumni i grup resident de l’Escola Kebyart obre les portes del seu assaig amb el pianista Albert Cano i el clarinetista Pablo Barragán

El quartet Kebyart, integrat per saxofonistes graduats a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i grup resident del centre, obre les portes del seu assaig amb Albert Cano (piano) i Pablo Barragán (clarinet). El passi, dirigit a l’alumnat de l’Escola, repassarà el repertori que el quartet està preparant actualment, amb obres de Ravel, Ciesla i Stravinsky.

Kebyart Ensemble | Kebyart meets… ESMUC, 16 de juliol de 2020.

Kebyart

Des de la seva creació a l’ESMUC l’any 2014, Pere Méndez, Víctor Serra, Robert Seara i Daniel Miguel s’han convertit en un dels grups amb més projecció de la seva generació. Han estat guardonats en prestigiosos concursos com l’Orpheus Swiss Chamber Music Competition, El Primer Palau 2016, el Premi BBVA de Música-Montserrat Alavedra i el Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya, entre d’altres.

La formació és membre de l’European Chamber Music Academy i la seva línia artística és una clara aposta en tres direccions: la reivindicació del repertori original, el compromís amb la nova creació i la revisió d’obres d’altres formacions mitjançant les transcripcions. Kebyart va ser escollit per l’European Concert Hall Organitzation (ECHO) com artistes emergents de l’escena Europea per realitzar diferents concerts pel continent.

L’ESMUC i aquest quartet d’alumni impulsen anualment, a la primavera, el projecte pedagògic Kebyart meets per transmetre la creativitat i la passió per la música de cambra, així com compartir els coneixements adquirits.

Els seus membres són: Pere Méndez, saxo soprano; Víctor Serra, saxo alto; Robert Seara, saxo tenor, i Daniel Miguel, saxo baríton. En aquesta ocasió per a aquest concert també compten amb la col·laboració d’Albert Cano, piano, i Pablo Barragán, clarinet.

Programa

Maurice Ravel (1875-1937)
La valse (1920)
[quartet de saxos piano]
 
Alexis Ciesla (1967)
Prélude, Canon et Riffs (2017)
[quartet de saxos i clarinet]
 
Igor Stravinsky (1882-1971)
Suite de L’ocell de foc (1919)
[quartet de saxos, clarinet i piano]

Accés per a alumnat i professorat de l’ESMUC.