Portes obertes i informació per a secundària

Si tens pensat cursar el grau en música, et convidem a conèixer el nostre centre i totes les possibilitats d’aprenentatge que t’ofereix. A més de trobar-nos al Saló de l’Ensenyament, cada any t’obrim les portes i les aules perquè puguis conèixer més a fons l’oferta formativa i el projecte pedagògic de l’ESMUC.

Portes obertes

Les portes obertes representen una oportunitat ideal per plantejar i resoldre possibles dubtes sobre l’àmbit que t’interessa, ja que són específiques per a cadascuna de les especialitats. T’informarem sobre els plans d’estudi, l’oferta formativa i el projecte pedagògic del centre. Parlarem també sobre el sistema d’accés i compartirem les opinions i consells d’estudiants en actiu o que ja han passat per les nostres aules. 

Fires educatives

Trobaràs l’ESMUC al Saló de l’Ensenyament (situat a la Fira de Barcelona). Allà podràs conèixer la nostra oferta de grau i màsters. També t’informarem sobre les proves d’accés i sobre les característiques de les diferents especialitats que t’ofereix el centre.

Aules obertes

A les aules obertes podràs descobrir totes les possibilitats d’estudiar música en un centre públic com el nostre, amb professorat de primera línia i una oferta formativa basada en la qualitat i l’excel·lència. També podràs acabar de decidir quina especialitat s’adapta millor als teus interessos, i fer un tomb per les nostres instal·lacions, equipades amb l’instrumental i les tecnologies més adients per a cada especialització.