Publicat el 23 de novembre de 2022

Comparteix a:

Concert de la Camerata ESMUC Quartet Casals

Camerata Esmuc Quartet Casals
Concert de la Camerata ESMUC Quartet Casals

Divendres 2 de desembre. 19 h. Petit Palau | ENTRADES.

El divendres 2 de desembre s’estrena un nou cicle de Grans Conjunts amb el concert de la Camerata ESMUC Quartet Casals i el Quartet Atenea al Petit Palau

El nou cicle de Grans Conjunts comença amb un concert de la Camerata ESMUC Quartet Casals, una formació on docents de l’Escola actuen amb l’alumnat més destacat del centre. Vera Martínez, Abel Tomàs, Jonathan Brown i Arnau Tomàs –integrants del Quartet Casals– són els primers faristols en una actuació on s’interpretarà la Simfonia núm. 41 “Júpiter” KV551, de W. A. Mozart. La vetllada finalitzarà amb el Quartet Atenea, que interpretarà el Quartet núm. 17 “La Caça” del mateix compositor.

Camerata ESMUC Quartet Casals 

La Camerata ESMUC Quartet Casals es va formar a l’Escola Superior de Música de Catalunya al voltant de l’assignatura Conjunt Instrumental, del Departament de Música Clàssica i Contemporània. Es tracta d’una orquestra de corda sense direcció en la qual el famós quartet de cambra acompanya l’alumnat en un procés formatiu d’aprofundiment tècnic i interpretació expressiva.

Entrada gratuïta per a l’estudiantat de l’ESMUC.