Publicat el 16 d'octubre de 2021

Comparteix a:

Classe magistral sobre música mixta de nova creació

Syntagma Duo
Angel Faraldo

L’agrupació de música contemporània Syntagma Piano Duo, formada pels pianistes Carolina Santiago i Francisco Martí, juntament amb l’Ángel Faraldo -compositor, intèrpret de música electrònica i director de la Fundació Phonos UPF– imparteixen una classe magistral a l’ESMUC.

La classe, amb format de conferència, se centrarà en la música de nova creació per a dos pianos i electrònica; més concretament, en el treball amb música mixta de la Trilogie für zwei Flügel de la compositora alemanya Brigitta Muntendorf.

A més d’interpretar alguns fragments de l’obra i aprofundir sobre els seus elements característics, també es tractarà sobre les peculiaritats del treball entre els dos pianistes i l’intèrpret d’electrònica com a exemple d’un procés de treball detallat en el camp de la música mixta.

21 d’octubre, de 19:30 a 21:00, a la sala d’orquestra de l’ESMUC

La conferència és especialment adreçada a estudiants de Composició, Interpretació i Sonologia interessats en la música contemporània i música mixta.


Emmarcada dins del cicle músiques inusuals OUT·SIDE’21: UNA, aquesta conferència és alhora un prefaci dels concerts que es realitzaran al Centre d’Art Tecla Sala (L’Hospitalet de Llobregat) i al Centre d’Art Terres de l’Ebre – Lo Pati (Amposta) els dies 22 i 23 d’octubre respectivament.