Publicat el 24 de maig de 2023

Comparteix a:

Classe magistral de la compositora Caroline Shaw

Caroline Shaw

Aquesta setmana, la compositora i intèrpret Caroline Shaw visita l’ESMUC per impartir-hi una classe magistral dedicada exclusivament a l’alumnat de Composició. Organitzat pel Departament de Creació i Teoria Musical, l’acte tindrà lloc el dijous 25 de maig, a les 11h, a l’Aula 354.

  • Dijous 25 de maig

  • 11 h

  • A354 (ESMUC)


Caroline Shaw

Caroline Shaw, que aquesta temporada és compositora resident al Palau de la Música, s’ha consolidat com una de les figures més transgressores del panorama musical i creatiu contemporani. Al llarg de la seva trajectòria, ha estat premiada repetidament amb diversos Grammy, i enguany es compleixen deu anys des que La universitat de Colúmbia li va atorgar el Premi Pulitzer de Música per la seva Partita for 8 Voices.

L’univers musical d’aquesta personalitat inclou influències i inspiracions d’allò més diverses, cosa que es reflecteix en la seva discografia: durant els darrers anys, ha col·laborat amb artistes tant diferents com Yo-Yo Ma, Renée Fleming o Kanye West i, fins i tot, ha participat en el darrer treball de Rosalía, graduada de l’ESMUC. Aquest dissabte 27 de maig, Shaw presenta Music in common time al Palau de la Música dins el cicle Simfònics al Palau, una gran oportunitat per acostar-se al món d’una compositora clau per entendre les músiques del segle XXI.


Classe magistral reservada a l’alumnat de Composició de l’ESMUC.

Caroline Shaw amb Attaca Quartet: Lincoln Center Offstage | Lincoln Center.