Publicat el 16 de maig de 2023

Comparteix a:

Classe magistral de violí amb Patricia Kopatchinskaja

Patricia Kopatchinskaja

El 5 de juny, la violinista moldava Patricia Kopatchinskaja visitarà l’ESMUC per impartir-hi una classe magistral de violí única, on els estudiants podran assistir com a oients. La classe tindrà lloc a la Sala Victoria de los Ángeles. La classe magistral serà el dilluns 5 de juny d’11 h a 14 h, amb inscripció prèvia gratuïta per a estudiants de música, i prioritat per a l’alumnat de l’ESMUC. El termini d’inscripció es tancarà el divendres 2 de juny, a les 12 h.

  • Dilluns 5 de juny

  • D’11 a 14 h.

  • Sala 4


Els estudiants Abel Anton, Pau Andreu, Roger Beroy, Aina Hujic, Carmen Guerra i Maria Erra participaran en la classe magistral per conèixer de primera mà les indicacions i les habilitats amb l’instrument de Kopatchinskaja.

Patricia Kopatchinskaja neix en una família de músics i va començar a tocar el violí amb 6 anys amb Michaela Schlögl, alumna de David Óistraj. Ha estudiat violí i composició a l’Acadèmia de música i arts escèniques de Viena. Va completar els seus estudis al conservatori de Berna. Des de llavors ha recorregut el món amb les orquestres més importants i els festivals més reconeguts del món, com ara el de Lucerna, el Yehudi Menuhin o el Schlossfestspiele en Ludwigsburg.

Ha estat la directora artística de la Camerata Bern i ha organitzat diferents produccions, per exemple amb la Saint Paul Chamber Orchestra i amb la Mahler Chamber Orchestra, entre altres.

El seu repertori inclou totes les grans obres clàssiques. Al llarg dels seus estudis de composició ha treballat molt sobre Arnold Schönberg, Anton Webern i Alban Berg, entre altres.

Més informació


Inscripció prèvia gratuïta per a estudiants de música, amb prioritat per a l’alumnat de l’ESMUC.

https://www.youtube.com/watch?v=-1MTqZQ9rA0
Patricia Kopatchinskaja – Tchaikovsky Op. 35.