Publicat el 10 de gener de 2023

Comparteix a:

Classe magistral sobre recerca artística amb Jordi Pigem

Dr. Jordi Pigem 1
Classe magistral amb el doctor Jordi Pigem

Divendres 13 de gener. 15:00 h. Classe magistral | 16:45 h. Col·loqui. Aules A346-A347.

La recerca artística com a coneixement transformador és el títol de la classe magistral que portarà a terme el Dr. Jordi Pigem

El Dr. Jordi Pigem és filòsof de la ciència i escriptor, especialista en els nous paradigmes de la ciència i en els corrents de fons que configuren el món contemporani. A la classe magistral que impartirà Pigem es farà una reflexió sobre la recerca científica i la recerca artística, tractant d’analitzar la importància de realitzar una recerca coherent amb el context tecnològic i tecnocràtic de la nostra societat.

Jordi Pigem: “Redescobrir l’encís del món és part essencial del viatge cap a la nova cultura”.

La utilitat de les arts per a la construcció d’una realitat més humanitzada capaç de controlar la pressió de la tecnologia i la seva irrupció en la comunicació, el pensament i les llibertats, serà una de les idees que Jordi Pigem desenvoluparà en el transcurs de la classe magistral.
 
L’activitat es durà a terme en dues sessions i va dirigida bàsicament als estudiants dels màsters d’interpretació de LIED i MEAI. La sessió és oberta per als estudiants de grau dels departaments instrumentals i per al professorat que vulgui assistir-hi.
 
Jordi Pigem és Doctor en filosofia, imparteix cursos i conferències sobre filosofia de la ciència i pensament ecològic. Ha treballat com a docent i coordinador en el màster de Ciència Holística del Schumacher College, a Anglaterra, és professor del Màster d’Agricultura Ecològica de la Universitat de Barcelona i és autor de llibres com a Intel·ligència Vital. Una visió postmaterialista de la vida i la consciència i Bona crisi. Cap a un món postmaterialista, tots dos publicats per l’editorial Kairós.

Més informació:

Sessió oberta per als estudiants de grau dels departaments instrumentals i per al professorat que vulgui assistir-hi.