Publicat el 26 de setembre de 2023

Comparteix a:

Arrenca una nova edició de l’ESMUC Júnior

Esmuc Junior

El dissabte 7 d’octubre es posa en marxa una nova edició de l’ESMUC Júnior, el programa dissenyat especialment per l’Escola per oferir una formació avançada a joves intèrprets d’entre 8 i 17 anys amb altes capacitats musicals. La coordinació d’aquest programa es fa des del departament de Música Clàssica i Contemporània, amb el professor de piano, Xavier Barbeta.

  • Una sessió mensual en dissabte

  • 10:00 hores

  • Espais ESMUC


Les classes de l’ESMUC Júnior s’han programat en dissabte,  un cop al mes, per un total de 24 hores lectives i estan impartides per professorat del centre. A més de la formació instrumental específica per a joves estudiants amb talent musical, el programa inclou activitats i reunions per a les famílies, i tallers de suport per al professorat. També es preveuen diferents concerts a l’Escola i al Museu de la Música.

L’objectiu de les sessions és disposar d’un programa integral que reuneix en la mateixa sessió a l’alumne, pares i mares, i el seu propi professorat. Per aquesta raó també és molt recomanable l’assistència dels docents habituals dels participants en les classes individuals. L’ESMUC certificarà  l’assistència del professorat d’altres centres a les sessions per tal que aquestes hores comptin com a hores de formació.

Les modalitats instrumentals que ofereix aquest programa són: piano, violí, violoncel, flauta i guitarra.

Més informació