Publicat el 1 de setembre de 2022

Comparteix a:

Alumni ESMUC al Mercat de Música Viva de Vic

Mercat Musica Viva De Vic
Alumni ESMUC al Mercat de Música Viva de Vic

Divendres, 16 de setembre. Off Mercat. 20 i 22 h. Plaça dels Màrtirs de Vic. Accés lliure.

Les propostes dels alumni Laura Marchal i Leo Golo incloses en la programació del Mercat de Música Viva de Vic

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa en el 34è Mercat de Música Viva de Vic per presentar dues propostes professionals creades pels Alumni del centre. Laura Marchal i Leo Golo són els artistes que oferiran els seus concerts el 16 de setembre en la secció Off Mercat, a l’escenari de la plaça dels Màrtirs. L’accés és lliure.

Imatge Alumni Mmvv (1) (1)

Laura Marchal i Leo Golo.

L’ESMUC torna a participar al Mercat de Música Viva de Vic per presentar l’Oficina Alumni, un aparador de projectes nascuts a l’escola, i que té l’objectiu d’enllaçar el món acadèmic i el professional. L’Oficina Alumni acompanya els graduats en els primers anys de la seva trajectòria com a professionals de la música, facilitant-los assessorament i els contactes amb promotors, ajuntaments i institucions públiques. També a organitzacions privades interessades en la seva contractació.

Concerts Alumni ESMUC

Laura Marchal (flamenco)
Divendres 16 de setembre de 2022 | 20 hores | Plaça dels Màrtirs | Accés lliure.
Intèrprets: Laura Marchal, cante; Víctor Franco, guitarra, i Jesús Campos, percussions.

El vincle de la música amb les emocions ha estat material de reflexió i d’estudi des de temps immemorials. En aquest espectacle íntim i emotiu, Laura Marchal busca trobar una veu pròpia a través de la creació, abordar la seva faceta flamenca des d’un lloc més personal on les cançons neixen d’una àmplia paleta de colors i influències musicals.
 
Leo Golo (pop)
Divendres 16 de setembre de 2022 | 22 hores | Plaça dels Màrtirs | Accés lliure.

Leo Golo (Barcelona 2000) és cantant, compositor i teclista. La seva principal influència és la música pop, com es percep en les seves cançons, directes i encomanadisses. El seu primer projecte, l’EP Falling Again (autoeditat, 2021), revela un estil jove molt personal i introspectiu.


 
Més informació:
https://www.mmvv.cat/

Laura Marchal i Víctor Franco (Graduats de l’ESMUC).
Leo Golo a les VU Sessions (Graduat de l’ESMUC).

Concerts d’accés lliure.