Publicat el 7 de juliol de 2022

Comparteix a:

VU Sessions, les joves propostes musicals sorgides de l’ESMUC

Imatge Vu Sessions Esmuc

Els estudiants de Sonologia han produït les VU Sessions per mostrar els projectes dels seus companys i companyes

El projecte VU Sessions és una proposta a Youtube dels estudiants de Sonologia, que gestionen els mateixos i que té l’objectiu de promoure i donar a conèixer la qualitat musical dels intèrprets de l’Escola Superior de Música de Catalunya a través de petits concerts. VU Sessions vol ser un espai on poder escoltar les propostes més noves i d’actualitat de cadascuna de les especialitats i instruments de l’ESMUC, i on la música és el principal protagonista en un plató càlid i pròxim.

Vídeo de presentació de les VU Sessions

En aquesta “primera temporada” s’han presentat 26 concerts de formacions d’estudiants que han produït els seus mateixos companys de Sonologia portant a terme una proposta de qualitat i que constitueix un termòmetre molt interessant del que s’està cuinant a l’escola actualment. Els sonòlegs i sonòlogues responsables d’aquesta iniciativa són Jana Blanco, Miquel Tur, Ale Sáenz, Jordi García, Sergi Andrades, Sergio Sotelo i Judit Gisbert.

Els intèrprets i formacions que participen en aquesta primera edició de les VU Sessions són Alba Armongou & Vicente López, 4 Gami, Quartet Lilium, Alvaro Belchí & Néstor Pérez, Leo Golo, Alba Asensi, Irene Zugaza & Exequiel Coria, Julia Rodríguez, Aldebarán, Vicente Martín Trio, Duo Apol·lo, Víctor Franco, Estela Julia & Sergi Boqué, Jon Carranza & Rita Baulida, Belén García & Gonzalo Barrero, Saó, Jordi L. Jové, Gabril Belgacem, Alex Abril, Pau Jorba Group, Ned Lud, Jaimma, Orabela Ensemble, Paco Fdez Trio, Sergi Andrades i Triósmosis.

Concert de Triósmosis, últim concert publicat de les VU Sessions.

Més informació:

Canal de VU Sessions a Youtube