Publicat el 11 de març de 2024

Comparteix a:

Absències i significats a la 6a edició de les Jornades ab Sentits

Jornades Ab Sentits 2023

El pianista i musicòleg grec George-Julius Papadopoulos, convidat a les anteriors jornades, va fer una ponència sobre l’humor a la música clàssica

Els dies 14, 15 i 16 de març de 2024, l’ESMUC acollirà la sisena edició de les Jornades ab Sentits. En aquesta ocasió, les comunicacions tindran com a fil conductor el lema Absències i Significats.

Per aquestes noves Jornades de 2024 hem convidat Małgorzata Pawłowska, una experta en narrativa musical de la universitat de Cracòvia. També comptarem amb recitals comentats i amb la participació del mestre Antoni Ros-Marbà, que compartirà els seus projectes més recents amb els assistents. Com cada any, però, el format preferent serà el de la comunicació.

  • La convocatòria està oberta a estudiants, professorat, comunitat d’alumni, i també a persones externes a l’Escola.

  • Es poden enviar propostes de comunicació de 20 minuts (més 10 min. de comentaris i preguntes) que tinguin alguna relació amb la música com a missatge o amb la música amb sentits. També breus recitals comentats de 30 minuts.

  • La proposta ha de contenir un resum d’aproximadament 500 paraules, cinc paraules clau, i un breu currículum de fins a 150 paraules. A més del català i del castellà, l’Escola i les Jornades volen afavorir la presència de l’anglès.

  • Cal enviar les propostes, en format word, al correu electrònic jornadesabsentits@esmuc.cat abans del dia 12 de febrer de 2024.

  • El comitè científic escollirà entre totes propostes, i notificarà la seva decisió a la persona interessada.

Les sessions es retransmetran en streaming a través del canal YouTube de l’ESMUC.

Les Jornades ab Sentits estan organitzades pels professors Rolf Bäcker, Joan Grimalt i Marc Heilbron.