Formació

Va realitzar els estudis musicals a l’ESMUC amb professors com Lluís Vidal, Joan Díaz, Joan Monné, Eladio Reinón, Matthew Simon i Agustí Fernández, entre d’altres.

També va rebre classes particulars de Sophia Rosoff, Fred Hersch i John Taylor.

Concerts

Com a intèrpret ha fet de solista a l’orquestra simfònica de l’ESMUC.

Ha format part de l’orquestra de “Los Miserables” a Barcelona.

I va participar a l’orquestra de Cantània el 2013.

Enregistraments

El seu primer disc com a líder en solitari s’anomena “Why not?” gravat a Holanda en companyia de Joan Terol, Maarten Hogenhuis, Thomas Rolff, Reinier Bass i Adrià Plana. També va publicar l’obra “Consagració (Rite)” per orquestra de jazz.

Recentment a publicat el seu tercer disc com a líder inspirat en la carrera espacial, anomenat “Sputnik, Explorer and everything after”.

Amb el projecte STN! ha gravat dos discos de temes originals.

També ha fet música per i amb altres grans músics com són la Gemma Humet, el Ferran Savall, el Rubén Fernández, la Carola Ortiz, el Pablo Selnik, el Gabriel Amargant, el Lluís Vidal, el Jorge Rossy, el Jordi Matas i el Masa Kamaguchi, entre d’altres.

Una altre fita important és que va gravar la banda sonora de la pel·lícula 7 pasos y medio.

Premis  • Primer premi de composició de l’International composition contest del Silesian jazz festival l’any 2015.
  • Premi a millor compositor de l’any 2015 de l’AMJM (Associació de músics de jazz i música moderna de Catalunya).Docència

A més de ser professor a l’ESMUC, on imparteix composició i combos, també és docent de l’ESEM Taller de músics on imparteix harmonia, percepció auditiva, combos i piano.