Jonathan Brown

Departament de Música Clàssica i Contemporània

jbrown@esmuc.cat

Cambra
Viola

Brown Jonathan

Formació

Comença a estudiar el violí als quatre anys i la viola als dotze per integrar-se ja a diferents agrupacions de música de cambra. Estudia a la Eastman School of Music amb Heidi Castleman i Martha Strongin Katz, amb qui continua els seus estudis a la Rice University.

Després és deixeble de Karen Tuttle a la Juilliard School de Nova York, on finalitza el seu diploma superior. L’any 2000 obté una beca per a estudiar al Mozarteum de Salzburg amb Thomas Riebl i Veronika Hagen, amb els quals és també professor assistent.

Ha realitzat estudis de música de cambra amb membres del quartet Hagen, Cleveland, Juilliard, Mendelssohn i Takacs, a més de participar en cursets impartits per Ferenc Rados, Andràs Schiff, Sylvia Rosenberg, Victoria Chiang i Diemut Poppen.

Concerts

Ha realitzat nombrosos recitals arreu d’Europa i dels Estats Units i ha col.laborat amb artistes com Anthony Marwood, Charlie Neidich i Ian Swenson així com amb els quartets Kuss, Miró i Zemlinsky i amb el trio Kandinsky.

Ha estat convidat als festivals de Ravínia, Taos, Aspen i al Open Chamber Music at the International Musicians Seminar a Anglaterra.

Ha estat membre de la Camerata Salzburg i ha col.laborat com a principal viola a la Juilliard Symphony i al New Juilliard Ensemble.

Trajectòria

Des de la primavera del 2002 és membre del Quartet Casals.