Elisabet Raspall Guillamon

Departament de Jazz, Flamenco, Música Moderna i d'Arrel

eraspall@esmuc.cat

Elisabet Raspall

Acompanyant

Formació

Comença a estudiar música molt jove al Foment Vilanoví. Després continua al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, on va obtenir el Diploma Professional, i el Grau Superior al Taller de Músics de Barcelona. Més tard, als EUA, amb una beca, va estudiar música contemporània al Berklee College of Music de Boston, on es va graduar en Professional Music. Ha assistit a nombrosos seminaris de jazz a Barcelona, al Seminari Internacional d’Escoles de Jazz a Dublín.


Ha estudiat amb Tete Montoliu, Lluís Vidal, Albert Bover, Iñaki Salvador, Álvaro Is, Fred Hersch, Barry Harris, George Cables, Zé Eduardo, Jean-Pierre Dupuy, Silvia Goes i altres.

 

Concerts

Ha participat en diversos festivals de jazz.

Enregistraments

Ha gravat 13 CDs amb les seves pròpies composicions originals i altres com a col·laboració. 

Premis

Ha obtingut diversos premis concedits per la Associació de Músics de Jazz de Catalunya, i per Ràdio 4, RNE a Catalunya.

Trajectòria

Va treballar en diferents obres en diferents canals de televisió a Espanya, i obres de teatre. Combina l’activitat professional amb l’ensenyament. Actualment  està treballant com a pianista acompanyant a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Es va convertir en una pianista sol·licitada en l’escena musical a Barcelona. Podem trobar-la amb el cantant Errol Woiski, en diferents grups com De Diego Brothers, o amb la seva pròpia banda, on queda ben reflectida la seva capacitat creativa, tocant les seves pròpies composicions, sota diferents influències. Ha gravat 13 CDs amb les seves pròpies composicions originals i altres com a col·laboració. 

Docència