Concerts

Toca com a solista o en petits grups de cambra a sales com el Concertgebouw d’Amsterdam, l’Auditori de Santa Cecilia de Roma, el Teatre de la Villette de París, etc…

Enregistraments

Ha enregistrat una vintena de CD i ha estrenat un gran nombre d’obres.

Publicacions

És autor de guies didàctiques i d’una col·lecció de biografies de músics destinada als joves (ed. Mediterrània).

Premis

Com a intèrpret de clarinet o corno di bassetto ha estat guardonat en nombrosos concursos d’àmbit nacional i internacional.

Trajectòria

Actualment és free lance de prestigiosos conjunts de cambra que van des de la interpretació amb instruments originals del s. XVIII fins a la música d’avantguarda, passant per les músiques del món.

A més, sovint és convidat a dirigir orquestres de joves músics o a fer de productor artístic d’enregistraments (com, per exemple, un dels darrers CD de l’OBC dedicat a concerts de Joan Guinjoan i editat per Harmonia Mundi).

És compositor de nombroses obres per a orquestra de joves.

Docència

Ha donat màster classes a nombrosos conservatoris o centres especialitzats de renom com Universitats d’Indiana, Illinois o Wisconsin als EEUU, entre d’altres.

Sovint és convidat com a professor de diversos cursos de pedagogia per a mestres de música (Stage “la Caixa”, Universitat Central de Barcelona, Universitat Rovira i Virgili, etc…).

És creador de nombrosos projectes educatius de la Fundació la Caixa (Tallers musicals, Concerts familiars, etc…).

Dissenya programes pedagògics per nombroses entitats i institucions (per ex: l’Auditori Nacional de Catalunya).