Publicat el 29 de febrer de 2024

Comparteix a:

Primera trobada de l’Aliança Europea d’Universitats IN.TUNE

Capçalera In.Tune

El dimecres 6 de març, a les 15 hores, tindrà lloc la primera trobada de presentació del projecte IN.TUNE, la primera xarxa universitària europea de Música i Arts. Serà una trobada en línia oberta a tot el professorat, alumnat i personal d’administració i serveis de l’escola, així com les institucions associades, L’Auditori i l’Institut del Teatre.

  • Dimecres 6 de març

  • 15:00-17:00 CET / 16:00-18:00 EET

  • Enllaç Zoom. Meeting ID: 610 5761 4707. Passcode: 831139.


L’objectiu de la trobada és que la comunitat educativa dels diferents centres participants es puguin conèixer millor per crear conjuntament la comunitat IN.TUNE. En el transcurs de la trobada es respondran totes les preguntes dels participants sobre què és la xarxa, com pot ajudar a millorar la formació o els projectes de recerca.

IN.TUNE

IN.TUNE vol donar resposta als reptes als quals s’enfronten actualment els ensenyaments superiors de música i altres arts. Els ràpids avanços tecnològics i els canvis en les condicions de sector artístic exigeixen que les institucions educatives explorin com poden oferir programes que preparin als estudiants per a una vida professional en constant evolució.

Gràcies a aquesta aliança, el projecte IN.TUNE permetrà incrementar la mobilitat internacional de l’alumnat, del professorat i del personal d’administració i de serveis. També fomentarà un currículum d’estudis compartit per les vuit institucions, dissenyar assignatures i altres unitats docents híbrides, presencials i virtuals alhora. Finalment, la iniciativa permetrà augmentar les competències digitals de la comunitat acadèmica i del personal d’administració i de serveis.

Centres participants
Més informació

Trobada ‘online’ oberta a tota la comunitat educativa de l’ESMUC.

Presentació de la xarxa IN.TUNE al congrés de l’AEC (2023).