Publicat el 8 de maig de 2023

Comparteix a:

Participació de l’ESMUC al Riga Brass Symposium 2023, projecte intensiu Erasmus+ (BIP)

L'ESMUC al Riga Brass Symposium

De l’11 al 15 d’abril el professor Pablo Fernández i els estudiants David Camil Boros, Juan Manuel Artola López i Gabriel Lluís Luengo van participar al Riga Brass Symposium 2023 (Letònia).  

El simposi va ser organitzat per la Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija (Jāzeps Vītols Latvian Academy of Music), que en associació amb l’ESMUC i altres institucions ha permès la trobada d’estudiants i professorat a Riga. Aquesta activitat ha tingut lloc a través de la nova modalitat de mobilitat intensiva Erasmus+, que inclou formació i intercanvi en línia i presencial, però per períodes de 5 a 30 dies.  

Durant l’esdeveniment s’han realitzat activitats com ara classes individuals amb diferent professorat, classes de música de cambra i diversos concerts. Una experiència fantàstica on l’alumnat participant ha après i gaudit a parts iguals.  

Les institucions col·laboradores són: Hochschule für Musik, Theater und Medien (Hannover), Royal College of Music (Estocolm), Royal Academy of Music (Aarhus), Academy of Music (Ljubljana), Estonian Academy of Music and Theatre (Tallinn) i Lithuanian Academy of Music and Theatre (Vílnius).

Des de l’ESMUC volem agrair a la Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija per l’organització, i donar-li l’enhorabona per la impecable feina desenvolupada.

L'ESMUC al Riga Brass Symposium
L'ESMUC al Riga Brass Symposium
L'ESMUC al Riga Brass Symposium
L'ESMUC al Riga Brass Symposium
Programa Riga Brass Symposium

Amb el suport de:

Logotip Erasmus 1 1