Publicat el 24 de maig de 2023

Comparteix a:

Noves jornades ‘Music Futures Barcelona’ a l’ESMUC

Posts Gigi

Aquesta activitat ha estat ajornada per al següent curs.

Disculpeu els inconvenients.

Una oportunitat per aprendre i desenvolupar noves habilitats i estratègies per l’èxit en la indústria musical.

Music Futures Barcelona és un esdeveniment exclusiu que, al llarg dels dies 15 i 16 de juny, reunirà empreses i agents de la indústria creativa de casa nostra per debatre sobre el futur de la música i fomentar la innovació i la creativitat.

Aquestes jornades, que co-organitza i acull l’ESMUC, estaràn dirigides i dinamitzades per l’experta internacional en transformació digital Gigi Johnson, i consistiran en tallers d’innovació, intel·ligència artificial i processos creatius d’equips. Seran també una bona ocasió per ampliar la xarxa de contactes i interactuar amb professionals interessats en la innovació en el sector.

Amb aquesta proposta, l’ESMUC apropa a les empreses una de les expertes més reconegudes de la innovació per a industries culturals de nova creació i contribueix a millorar la comunitat creativa des de l’actuació local.

  • Dijous 15 i divendres 16 de juny 2023

  • Dijous, de 9:00 a 19:30; divendres, de 9:00 a 13:00.

  • Escola Superior de Música de Catalunya

Gigijohnson

Gigi Louisa Johnson

És doctora en lideratge pel canvi i investigadora en disrupció digital a UCLA. Desenvolupa programes directius sobre construcció col·laborativa de futur. Forma i assessora sobre Intel·ligència artificial, innovació, creativitat a Estats Units i Europa.

Fundadora de l’Institut d’Inovació Musical d’UCLA, Co-fundadora d’ amplifymusic.org | creadora de Maremel Institute | Presidenta del Center for Creative Futures (EEUU) | Directora de Rethink Next.


Music Futures Barcelona és possible gràcies a la col·laboració entre Ànima, Grove, Sweet Bird i l’ESMUC.

Logos Music Futures